Tårnagenter i Kilebygda.

Agenter utforsket kirka.

Kilebygda ble grundig undersøkt av tårnagenter i våres. Alle fikk bøff, id-kort og hodelykt for å kunne gjøre en grundig jobb. Noen av kirkeskattene var borte, og tårnagentene fant dem ved å løse rebuser. De var veldig flinke og fant alle skattene, som alterbibelen, dåpsfatet, alterlysestaken og nattverdskalken. Skatten kom på plass. Prest Øystein hadde gudstjenesteverksted med dem og fortalte hva som skulle skje på gudstjenesten dagen etter. Agentene måtte også finne symboler i kirka og på prestens klær. Tårnet ble grundig undersøkt, en tårnagent må selvfølgelig utforske det. Der var det mye spennende å se på. Alle agentene kom på gudstjenesten dagen etter og deltok med å lese tekster og bønner. De fikk agentbevis på at de hadde utforsket kikra, og de hjalp presten med å synge velsignelsen til avslutning. Det var en veldig trivelig og nysgjerrig gjeng, akkurat slik en tårnagent skal være. De ble godt kjent i kirka si og lærte mye om symboler og Bibelen.

18. november 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Solumkirkene Powered by Agrando