Prins - og prinsesseball.

6-åringene på ball i Nenset kirke.

6-åringene ble invitert til ball i Nenset kirke. Og her var de med på mye gøy! Først gikk vi inn i polynese og så fikk alle spise kanapeer. Det var veldig godt. Så hadde vi sangleker, og de som ønsket det fikk synge karaoke. Barna fikk høre et eventyr om en god konge som ønsket at alle mennesker skulle ha det godt. Og hans plan var at alle til slutt skulle samles i hans flotte slott. Etterpå lærte alle sangen "Kongenes konge og Herrenes herre". Alle barna ble kronet til prins eller prinsesse av Guds rike. Et ball må også ha mye godteri, og de fikk istårn pyntet med isfakkel, skokolade og non stop. Til slutt fikk prinsene sverd så de kunne kjempe mot en dragepinata. Den var veldig vanskelig å få slått hull på, men til slutt klarte de det. Ut kom det masse forskjellig godteri! Barna på Nenset fikk 6-års bok noen dager senere, i være menigheter får de bok når skolen starter til høsten.

16. oktober 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Solumkirkene Powered by Agrando