Pinsefest med Petrus.

I Skien kirke.

Petrusdagen pleier å være på Kapitelberget, men i år regnet det så mye at vi arrangerte det inn i Skien kirke. Her er det god plass. Trygve Wikstøl ledet programmet, og Petrus var med på det som skjedde. Pinse er tema for samlingen, og Tone fortalte hvorfor vi feirer pinse. Erik Mogeno hadde trylleshow inne i kirke, og han gjorde utrolig mye rart som vi ikke skjønte noe av. Barna var svært villige når han trengte hjelp fra dem. Trylling er gøy! Det var ikke like mange aktiviteter for barna siden vi var inne i kirka, men det var stor stas å gå opp til den gamle presten som satt i tårnet. De som ønsket det kunne gå opp i de veldig høye tårnene og se ned! Alle fikk spise så mye boller og saft som de øsnket. Hoppeslottene var veldig populære! Sigmund hadde med duer og fortalte om hva de symboliserer. Barna fikk med seg Petrus-cd, kjærligheter, søndagsskoleblad og ballonger da de gikk fornøyde hjem.

12. desember 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Solumkirkene Powered by Agrando