Kammerskoret i Solum.

«Kammerskoret» er et nytt tilbud for alle Solumstruper som vil synge i kor på mer jevnlig basis enn Prosjektkoret tilbyr. Prosjektkoret går som før, de er med på «Vi synger jula inn» og konfirmantmusikalen. For mange er dette akkurat nok i en travel hverdag! Men noen vil kanskje synge mer…?

Tanken er at både Prosjektkoret og Kammerskoret er med på «Vi synger jula inn» og konfirmantmusikalen, men Kammerskoret vil i tillegg ha anledning til å være med på andre ting; f.eks kulturkvelder, konserter og gudstjenester.

Når det trengs kan det bli ukentlige øvelser, men tanken er at Kammerskoret skal øve på onsdager fra 19-21 hver 14. dag, høst og vår.

Det er fint med litt notekunnskap, men ikke absolutt nødvendig. Hvis en glad i å synge, og synger reint så kommer en langt med det!

Leder for Kammerskoret er Kilebygda/Solums organist; Hildegun Haukenæs (e-post: hildegun.haukenaes@skien.kommune.no)

Her er datoer for øvelser våren 2018:

7. februar: Første øvelse i Kammerskoret

14. februar: Prosjektkor/Kammerskor: Øve til musikal

21. februar: Øvelse – Kammerskoret

7. mars: Prosjektkor/Kammerskor: Øve til musikal

10. mars: Prosjektkor/Kammerskor: Heldagsøvelse musikal på Gimsøy skole

21. mars: Øvelse – Kammerskoret

4. april: Øvelse – Kammerskoret

18. april: Øvelse – Kammerskoret

21. og 22. april: Musikal i Baptistkirken, Skien

2. mai: Øvelse- Kammerskoret