Tårnagenter i Solum.

Agenter utforsket kirka.

Tårnagenter utforsket Solum kirke. De var med på skattejakt, og ved å løse rebuser fant de kirkeskattene som var gjemt. Kirka har mange symboler som betyr ulike ting, og dette måtte de finne ut av. Tårnsafari hører med, og alle rommene på vei opp til tårnet ble og undersøkt av grundige og nysgjerrige agenter. Temaet er: Be så skal du få, let så skal du finne. Tårnagentene lærte en sang med denne teksten, og denne sangen sang de på gudstjenesten i kirka dagen etter. Her var de med og hjalp presten med en rekke ting, som å bære inn dåpsmugga, lese bønner og tekster og de var med på velsignelsen til avslutning. Det var en flott gjeng med tårnagenter som var flinke til å hjelpe hverandre og finne ut av mysterier.

18. august 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Solumkirkene Powered by Agrando