Musikal.

Tradisjon tro så har konfirmantene i Kilebygda og Solum også i år satt opp en musikal. Temaet var "Krig og fred". Med alle aktørene har dette utviklet seg til en menighetsmusikal. I tillegg til konfirmantene så deltar barnekoret Joysing, en ledergruppe med tidligere konfirmanter, et voksenkor og noen foreldre. Tilsammen blir dette en stor oppsetning hvor mange får utfolde seg på ulike arenaer. Dette er det mest sentrale i konfirmanttiden, og de øver fra september og frem til oppsetningen. De blir delt inn i grupper: Kor, praktisk, media, drama og band. Ut fra disse gruppene lærer de seg samarbeid, og hvordan alle må jobbe sammen for å få til en musikal. Alle aktørene ga det de hadde på sin egen måte. Temaet krig og fred ble formidlet med ulike scener, sanger og dramatisering. Forventningene har bygget seg opp og gleden når arbeidet er over er stor. En av grunnene til at menigheten har dette konfirmantopplegget er utviklingen som både konfirmanter og ledere har i løpet av denne tiden. De må prøve ut nye ting, lære noe nytt og prestere sammen med andre. Vi håper dette har vært en opplevelse for livet for alle som var med, og at konfirmantene har mange gode minner og personlig utvikling fra denne tiden. Takk for en flott forestilling!

23. mai 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Solumkirkene Powered by Agrando