Vårkonserter.

27.5 i Solum kirke og 1.6 i Kilebygda kirke.

Søndag 27. mai kl 1900: «Maikveld i Solum kirke».

Kulturkveld med diverse innslag, både solo- og allsang, diktopplesning og diverse bilder som har vår og sommer som tema. Noen av de medvirkende: Debut: Solumstrupenes kammerskor, Klara Hansen (sang), Nils Henrik Mostraum (kontrabass), Hildegun Haukenæs (sang og piano), Elin-S. Haukenæs og Øystein Holtskog (dikt), og Eva Langeland (bilder). Garantert vår- og sommerfølelse. Kom og syng med!

Musikk for døra – gi etter evne til Kilebygda-Solums musikkliv!

Søndag 1. juli kl 1900 i Kilebygda kirke:

«Klassiske perler og andre smykker».

Konsert med Henriette Lindstad Børven og Hildegun Haukenæs. Få en forfriskende sommerdusj av kjent og ukjent… Her vil de komme på rekke og rad, de  stykkene du forbinder med sommer fra Ole Bull; «Seterjentens søndag» til Ketil Bjørstads «Sommernatt ved fjorden»,…og kanskje litt jazz og folkemusikk også? Og kanskje noe du ikke har hørt før? Entré kr 150,-

23. mai 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Solumkirkene Powered by Agrando