Petrus pinsefest.

På Kapitelberget.

Petrus er ei kirkemus som bor i ruinene på Kapitelberget. Til jul og påske får barna på første trinn en lydfil om Petrus, og til pinse blir de invitert til Kapitelberget for å møte ham. Nå nærmer det seg pinse og da må vi ha en skikkelig feiring. Mange barn fra ulike kor i Skien kom og sang sammen med Jarle Waldemar. Han snakket også om pinse og hva som skjedde da. Barna var med på leker han hadde. Det var god stemning og mye sang og latter. I pausen var det mange forskjellige leker for barna, og de kunne også besøke en gammel munk som var oppe i kirkeruinene. Dette var veldig spennende. Det gikk unna på is og pølser, folk spiste og koste seg. Til slutt var det loddtrekning og barna fikk gevinster fra Jarle Waldemar. En flott dag på Kapitelberget med pinse i sentrum.

21. november 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Solumkirkene Powered by Agrando