Kirkevalget 2019.

Alle som er medlem av Den norske kirke, og fyller 15 år i 20119, kan stemme ved Kirkevalget.

Valget er 8. og 9. september i forbindelse med kommune- og fylkestingsvalget. Forhåndsstemming er mulig på kirkekontoret i Schweigaardsgate 11 fra 10. august til 6. september mellom kl. 09.00 og 15.00 og fram til kl. 18.00 tirsdag 20. august og torsdag 5. september.

I Melum foregår valget på Melum skole.

I Kilebygda og Solum foregår valget på følgende steder:

Svanvik skole

Åfoss skole

Gimsøy skole

Alle som kan være med på valget får tilsendt valgkort i posten i løpet av august 2019.

Mange har takket ja til å stille som kandidater og det er veldig positivt for menighetene.

Kandidater til nytt menighetsråd for Kilebygda og Solum menighet: Aase Matre Dalene, Hallvard Ripegutu, Linde Gisholt, Jorunn Haavind, Runar Fjeld, Linda Welfler Buchanan, Thor Bjørholt, Birgitte Hofsten, Hilde Holtren, Else M. Tovslid og Laila Synnøve Pedersen Haukedal.

Kandidater til nytt menighetsråd i Melum menighet: Ragnhild Aspheim Stavdal, Trygve Marum, Heidi Marie Islann, Kjersti Steinhaug Hauge, Ole Einar Amlie, Kristin Tvedt Sandvik, Hilde Bergan, Gudmund Kverndalen, Tove Hilde Kittilsen, Arnt Magnar Smedsli og Anne Kari Løvli.

Liste over kandidater til bispedømmerådet, se her.

21. november 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Solumkirkene Powered by Agrando