Avlysninger og stengt.

Agder og Telemark biskop har besluttet å avlyse alle gudstjenester i bispedømmet de nærmeste to søndagene. Samtidig innføres det begrensinger når det gjelder begravelser, vigsler og dåpsseremonier.

-Vi gjør dette i solidaritet med de mest sårbare blant oss. På denne måten er vi i Agder og Telemark bispedømme med på den felles dugnaden for å stoppe korona-viruset, sier biskop Stein Reinertsen.

1) Alle offentlige gudstjenester avlyses til over påske. Dette kan bli forlenget.

2) Begravelser blir gjennomført, men med begrenset antall deltagere. I utgangspunktet settes et tak på 50 deltagere, eventuelt nærmeste familie. Dette gjelder inntil videre.

3) Det samme taket på 50 deltakere gjelder for vigsler.

4) De som har planlagt dåpsseremonier, vil bli kontaktet av lokal prest med tanke på å finne en løsning.

5) Ytterligere tiltak vurderes ut fra nasjonale og regionale helsevurderinger.

Alle arrangement innen trosopplæring er avlyst til over påske, og menighetskontoret er også stengt i samme periode. Har du spørsmål kan du ringe til Kirkevergen i Skien, 35581180.

Du kan også ringe sokneprest Øystein Holtskog, 93535534, sokneprest Georg Eichsteller, 47252192, eller organist Torill Gjelstad 99257062.

5. juni 2020 | Logg inn | Copyright 2020 Solumkirkene Powered by Agrando