17. mai 2020.

I Solum og Melum.

For første gang på mange år blir det ingen 17. mai gudstjeneste i våre kirker.
Men dagen blir markert i Solum og Melum.
08.00 Flaggheising ved Solum Prestegård. Se opptak på Facebook..
12.00 Dåpsgudstjeneste i Solum. Den er bare åpen for innbudte gjester til familien.
12.45 Bilkortesje i regi av Klovholt Grendelag samles utenfor Solum Kirke. Den starter ca. 13.05 etter at Nasjonalsangen er sunget (se reportasje fra Slottsplassen) og klokkene i Solum kirke har ringt og gratulert alle med dagen.
Vær med å hilse og vifte med flagget når bilkortesjen kjører rundt. Se ruta de kjører på Grendelagets side.
Vi spiller også inn en egen 17. mai hilsen fra Solum kirke som legges ut her. Der vil du møte vår egen lokale sangfugl Anne Gravir, organist Hildegun Haukenæs og sokneprest Georg Eichsteller. De vil hilse dere med glade og kjente maitoner.
Vi gratulerer dere alle med nasjonaldagen og gleder oss til kirken igjen snart kan åpne for vanlig gudstjeneste.

I Melum spiller Melumsbudeienes småskramlerlag:

11.15 fra skolen til syhehjemmet

13.00 på Eikhaug