Nye konfirmanter i Kilebygda og Solum 2021.

Informasjonsmøte torsdag 11.6.

I Kilebygda og Solum menighet kan vi tilby deg spennende og varierte forberedelser til konfirmasjon, hvor du blant annet får være med på å sette opp en musikal.

I løpet av konfirmasjonstiden drar alle på tur til Haukenesodden 25.-26.9, og er med på Good Friday (fotballturnering med alle konfirmantene i Skien, Siljan, Porsgrunn og Bamble) og diverse andre arrangement.

I Solum og Kilebygda består konfirmanttiden hovedsakelig av å være med på å forberede en musikal. Den settes opp i april. Konfirmantene jobber i grupper som er fordelt på drama, kor, praktisk, dans, media, fordypning/gudstjenestegruppe og band. I løpet av forberedelsene er det også tre heldagsøvelser på lørdager.

Det er undervisning annenhver torsdag kl. 18.00 – 20.00. Vi har også vurdert andre alternativer, men blant annet på grunn av avstander er det vanskelig å få til noe rett etter skolen. Har du spesielle behov, si fra på forhånd, så finner vi gode løsninger på det.

Har du en venn som gjerne vil være med, så er dette åpent for alle. Det er mulig å konfirmere seg i en annen kirke selv om du har lyst til å følge dette opplegget. Kontingenten for konfirmantene er 1100 kr. Det inkluderer tur, Good Friday, minnepenn med opptak fra musikalen og medlemskap i Skjærgårds.

Presentasjon av konfirmanter i Kilebygda kirke er 4.10 kl. 11.00 og i Solum kirke 30.8 kl. 11.00.

Konfirmasjonsdatoene for våren 2020 er:    Kilebygda 8. mai og Solum 2. og 9. mai.

Informasjonsmøte er torsdag 11. juni:         Kilebygda kirke kl. 17.00.

Solum kirke kl. 18.30.

Påmeldingen åpner 12. juni.

Klikk her for påmelding.

11. juli 2020 | Logg inn | Copyright 2020 Solumkirkene Powered by Agrando