Velkommen tilbake til kirkene våre!

Kirkene åpner og vi ønsker velkommen til kirkelige handlinger og gudstjenester igjen.

Det er med stor glede vi kan åpne forsiktig igjen for noe mer normal drift.

Koronaviruset setter sine klare begrensninger så vi bare kan utnytte 1/4 del av plassene i våre kirker. I de siste oppdateringene fra Helsemyndighetene får vi nå ha følgende antall besøkende samlet i våre kirker: Kilebygda kirke 60 stk., Solum kirke 50 stk. og Melum kirke 45 stk. I tillegg komme kirkelig ansatte.

Med 1 meters avstand kan vi samles slik. Hvor lenge denne 1 meteren vil vare vet vi ikke, men vi må planlegge for at dette kan vare en god stund. Kanskje ut året, eller kanskje til virksom og god vaksine er klar.

Men la ikke det hindre deg i å besøke våre kirker. Vi er innstilt på flere korte gudstjenester og egne dåpsgudstjenester for å avvikle køen. Ta kontakt med oss så finner vi sammen en god løsning. Det er vanskelig å skrive noe mer konkret, fordi reglene stadig endres og vi vet lite om hva du/dere trenger. Håper å høre fra deg og se deg igjen.

Mvh. Øystein  93235534 og Georg 47252192.

11. juli 2020 | Logg inn | Copyright 2020 Solumkirkene Powered by Agrando