Påmelding til konfirmasjon 2022.

Påmelding til konfirmasjon i Melum, Kilebygda og Solum menigheter.

Nå åpner påmeldingen til konfirmasjon i Melum, Kilebygda og Solum kirker. Det er mye spennende å være med på som konfirmant. For konfirmantene i Melum er det samarbeid med konfirmantene på Gimsøy, med undervisning på Gimsøy menighetshus. Konfirmantene i Kilebygda og Solum har felles opplegg og undervisningen foregår i Solum kirke og kirkestue.

Relevante datoer for Melum: 26. august kl. 18.00 Orienteringsmøte i menighetshuset i Melum, 31. oktober Konfirmantpresentasjon i Melum kirke og 8. mai Konfirmasjon i Melum.

Relevante datoer for Kilebygda og Solum: Informasjonsmøte er torsdag 19. august: Kilebygda kirke kl. 17.00 og Solum kirke kl. 18.30. Presentasjon av konfirmanter i Kilebygda kirke er 22. august kl. 11.00 og i Solum kirke 26. september kl. 11.00.

Konfirmasjonsdatoene for våren 2022 er: Kilebygda 14. mai og Solum 8. og 15. mai.

Meld deg på her!